В Бойни спортове, Новини

По-малкият от братя Пулеви – Тервел, гостува в предаването „120 минути“ по bTV близо две седмици преди сблъсъка между Кубрат и Антъни Джошуа за световните титли в тежката категория на профибокса.

В „120 минути“ Тервел разказа за детството си, спорта, образованието и трудните моменти в живота. Той посочи и предимствата на брат си преди битката в Кардиф.

От Winbet пък обявиха безпрецедентния досега безрисков залог за победа на Кубрат Пулев. В промоцията имат право да се включат всички настоящи и бъдещи клиенти, като от Winbet възстановяват първия губещ залог до 20 лв. от категория „Подкрепи Кубрат“.

„Очаквам да се бия скоро, но този мач на Кубрат малко забави нещата. Така го наричам, защото всички знаят за какво става въпрос.“, започна Тервел.

„Кубрат има по-добри крака, както и повече опит… Той е много стабилен психически.“, коментира Тервел, който вярва, че на 28 октомври брат му може да стъпи на световния връх в бокса.“

Вижте как можете да подкрепите Кобрата без губещи залози на https://winbet.bg/sport

„Като бяхме малки баща ни не спираше да повтаря на всички хора, които срещаше, че ние сме бъдещите шампиони. Ние сме се изумявали как е толкова уверен.“

„За баща ми спокойно може да се напише една книга. Много неща помня. Той си ми е и духовен водач, и родител. Всичко. Образно казано ме е хванал за ръката и ме е повел във всичко.“, сподели Тервел.

„Трудни моменти винаги има. Реално те показват какво представляваш. Не мисля, че чак до такава степен, че да се чудя дали боксът е за мен. Било ми е интересно. От дете станах боксьор – от втори-трети клас. Ходех по състезания и си бях абсолютно мотивиран.“

На въпроса как се вижда след две години, Тервел изненадващо отговори: „Като юрист, дипломиран… и жив и здрав“.

Снимка: Lap.bg

Оставете коментар

avatar