В Прогнози

Един сблъсък без значение за крайното класиране в групата. Позициите и на двата отбора вече са ясни и не могат да бъдат променени, но както знаем винаги е добре да завършиш един квалификационен цикъл положително и с победа, така че заряд в срещата определено ще има.

Молдова са на последна позиция в групата с едва две спечелени точки в актива си. Австрийците също записаха слаби резултати в тези квалификации и не могат да са доволни от представянето си. В актива си те имат 3 победи, 3 равни и 3 загуби.

Австрия и Молдова са изиграли общо 5 срещи помежду си, като австрийците имат записани 4 победи срещу само една за Молдова.

Безспорно класата на футболистите на Австрия е много по-сериозна и очакваме това да си проличи на терена.

След страхотната победа над Сърбия те трябва да продължат с доброто представяне и да завършат квалификациите с победа. Най-вероятно гостите ще доминират от първата минута и няма да срещнат никакви трудности. Поради тази причина най-логичният залог тук е Гостът да спечели, изкушаващ пазар, който Winbet предлага. Ако все още нямате открита сметка там, побързайте и се възползвайте! Коефицентът е впечатляващ и си заслужава – 2.92!

Снимка: Getty Images

Оставете коментар

avatar