В Други спортове, Новини

Президентът на волейболния ЦСКА Мариан Колев сподели, че тимът ще се бори за първото място в първенството. Той допълни още, че през тази кампания конкуренцията в Суперлигата е по-сериозна и първенството ще предложи по-интригуващи мачове.

Пред клубния сайт на „червените“ Мариан Колев коментира селекцията на червените и обяви, че бюджетът на клуба е по-висок от миналогодишния. „Новите попълнения в никакъв случай не са на по-ниско ниво от тези, които напуснаха. Имахме желание да привлечем още състезатели, но не се получи. Вече споменах, че има 5-6 отбора с амбиция като нашата. Бяхме се договорили с няколко волейболисти, но в последния момент избраха да отидат в друг отбор“, коментира Колев.

Колев коментира и как вървят преговорите за удължаването на договорите за ползване на зала „Васил Симов“ и „Армеец“ и обяви, че планува да проведе разговори със Столична община за преференциални цени при наемането на „Арена Армеец“. За зала „Васил Симов“ дългогодишните спорове с министерството на спорта за стари задължения – вече всичко е изчистено. Надявам се да подпишем съвсем скоро нов договор и да го удължим за 10 години. За да може да вложим по-големи инвестиции. Имам готовност строителните работи да започнат един час, след като подпишем този договор“, каза още президентът на клуба.

Той обеща на феновете, че в плейофите ЦСКА ще играе своите мачове в София.

Колев разкри, че иска да построи нова зала на ЦСКА.

 

Оставете коментар

avatar