В Български футбол, Новини

Селекционерът на България Петър Хубчев похвали играчите си след минималната загуба с 0:1 от Франция в София. Специалистът каза, че очаква добри отзиви и коментари за изявите на „лъвовете“ в двубоя срещу звездния състав на „петлите“, но призна, че трепери преди предстоящото гостуване на Люксембург във вторник.

Какви са коефицентите за победа на „лъвовете“ в Люксембург? Провери и играй в Winbet

„Не бих казал, че голът ни смути. Точно обратното. Малко след този гол започнахме да играем. Първият съдийски сигнал ни смути, излязохме неуверени и с по-голям респект към Франция. Не само след почивката, но и през по-голямата част от първото полувреме се представихме добре. Не бих отличил нито един от този отбор. Няма лидер, така беше и в този мач. Второто полувреме беше по-добро“, каза Хубчев, който бе попитан дали това се дължи на влизането на Божидар Краев – „Краев не е от такова голямо значение. Схемата беше друга и второто полувреме беше малко по-добро.“

„Сигурен съм, че ще се чуят доста положителни гласове и коментари. Сега започвам да треперя и се притеснявам от Люксембург. Всичко друго освен победа ще е провал, защото там ние ще сме фаворит. Умора и пътуване не са оправдание“, призна опасенията си Хубчев.

„За мен най-важното е, че показваме тази прословута борбеност, която много поколения са показвали. Но това е малка крачица. Има много какво да подобряваме и в този компонент, и в много други”, завърши националният селекционер.

Снимка: Lap.bg

Оставете коментар

avatar