В Български футбол, Новини

Селекционерът на България Петър Хубчев заяви, че фактът, че атмосферните условия за контролата с Босна и Херцеговина в Разград не са най-благоприятните за футбол, може да бъде доста полезен. Наставникът е на мнение, че реакцията на отбора на тежкия терен ще бъде показателна за неговата подготвеност.

„Моето желание още преди няколко месеца беше да изиграем два такива мача в такива условия, защото няма гаранция, че винаги ще е играем на хубав терен. Реакцията на отбора ще е показателна как можем да се справим в подобна ситуация в официалните мачове“, каза Хубчев.

Относно това, че мачът няма да е в София, Хубчев каза, че тимът е задължен да покаже добра игра пред феновете, тъй като от много време не е играл срещи извън столицата. България посреща бившата югославска република в първата си среща за годината, като мачът ще се играе на стадион Лудогорец Арена от 19.00 часа днес.

„Радващо е, че снегът спря около 17.30 часа и към този момент не вали. Започваме една нова кампания, която задължително трябва да бъде по-добра от предишната, защото тогава можем да кажем, че има надграждане в отбора“, добави Хубчев.

Оставете коментар

avatar