В Български футбол, Новини

Отборът на Левски ще гостува на Монтана на собствения си стадион в мач от осминафиналите на турнира Купа България. Тимът на Монтана, който по жребий е домакин, няма да успее да смогне навреме със строително-ремонтните дейности на тревното покритие на ст. „Огоста“ и монтанци са се съгласили да домакинстват на „Герена“.

Променен е и началният час на срещата, вместо от 15:00ч., двубоят ще стартира в 18:00ч.

Решение на СТК:

– Поради невъзможност да бъдат приключени строително-ремонтните дейности на ст. Огоста – гр.Монтана и непригодността за провеждане на срещи с рисков характер на ст. Кипровец – гр. Чипровци, със съгласието на двата клуба, срещата от 1/8 финала на купа България между отборите на ПФК „Монтана 1921“ и ПФК „Левски“ София, ще се проведе на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“ – гр.София.

– Предвид промяната на стадиона за провеждане на срещата по искане на Нова Броудкастинг груп и със съгласието на Футбол Про Медия, срещата от 1/8 финала на купа България между отборите на ПФК „Монтана 1921“ и ПФК „Левски“ София, ще се проведе на 25.10/сряда/2017 г от 18.00 часа, вместо от 15.00 часа.

Снимка: Lap.bg

Оставете коментар

avatar