В Прогнози

Шансовете на Холандия за класиране на бараж изглеждат абсолютно илюзорни, имайки предвид, че трябва да запишат победа над Швеция със седем гола разлика, за да ги задминат в класирането и да заемат тяхната позиция.

В събота вечер Швеция постигна изключителна победа срещу Люксембург, която малко хора очакваха. „Тре кронур“ не просто записаха победа… те го направиха с такъв резултат, че предстоящата среща в Амстердам да е без никакво значение за тях (победиха с 8:0).

Квалификациите за шведите бяха доста успешни и мач преди края те са само на точка от лидера Франция. Т.е. ако „петлите“ сгрешат в Беларус, а Швеция победи Холандия, „тре кронур“ се класират директно за Мондиала. В най-лошия случай ще играят бараж.

Холандците от своя страна са доста колебливи в защита, но със сигурност ще тръгнат да атакуват от първата минута и ще опитат да вкарат колкото се може повече голове.

Зрелището е гарантирано! Нашата прогноза за този двубой е Двоен шанс 1/2, комбиниран с Над 3.5 гола. Winbet предлага такъв пазар, а коефицентът е страхотен – 2.80!

Снимка: Getty Images

Оставете коментар

avatar