В Прогнози

България ще закрие този квалификационен цикъл с гостуване на Люксембург. Протоколен мач, който не може да промени нищо за нито един от двата отбора.

Четвъртата позиция на България е абсолютно сигурна, но всички ние стискаме палци и се надяваме момчетата да покажат характер и да завършат по най-добрия начин – с победа.

През тези квалификации Люксембург определено показа израстване в играта си и към момента има цели 5 точки в своя актив, като една от точките бе спечелена във Франция.

Българският национален отбор също показа сериозно израстване, което може би се дължи на треньорската смяна и дисциплината, която наложи Хубчев в състава.

В събота „лъвовете“ показаха добра игра срещу Франция и се бориха за всеки сантиметър от терена, но за нещастие не успяха да вземат нищо от този мач и записаха минимална загуба с 0:1.

България излиза за първа победа като гост. Имайки предвид, че момчетата ще играят освободено психически и без никакво напрежение, считаме, че няма да имат никакви проблеми и ще спечелят безпроблемно.

Залогът, който препоръчваме е Гост да спечели и двете полувремена. Залог, който се предлага в Winbet и е оценен с коефицент 3.90! Заслужава си!

Снимка: bfunion

Оставете коментар

avatar