В Български футбол, Новини, Световен футбол

Българският национал Ивелин Попов попадна в идеалния отбор на сайта championat.com за 21-ия кръг в руската Премиер лига. 30-годишният футболист се представи на много високо ниво още в дебюта за новия си тим Рубин и отбеляза гол за равенството 1:1 с Анжи.

„При Курбан Бердиев Попов получава по-свободна роля в средата на терена. Неговата задача е да търси свободните пространства в отбраната на съперника. Вече си личи отличното разбирателство между него и Сердар Азмун. Двамата постоянно си разменят местата и именно така падна голът срещу Анжи. Попов е изключително полезен в центъра на терена. Той успяваше много успешно да се движи между линиите на Анжи и организираше атаките на Рубин. Той можеше да вкара и още един гол, ако не беше лошия пас на Подберьозкин“, пише в материала на изданието.

В идеалния състав за кръга попадат още треньорът на Краснодар Игор Шалимов, както и играчите Михаил Левашов (Арсенал), Константин Кучаев (ЦСКА Москва), Андреас Гранквист (Краснодар), Николай Зайцев (Амкар), Владислав Игнатиев (Локомотив), Роман Зобнин (Спартак), Павел Могилевец (Рубин), Резиуан Мирзов (Тосно), Павел Мамаев (Краснодар) и Фьодор Смолов (Краснодар).

Оставете коментар

avatar