В Български футбол, Новини

Селекционерът на България Петър Хубчев обяви, че е подписал нов договор с Българския футболен съюз. Контрактът на специалиста е за срок от две години. Треньорът на “лъвовете” призна, че макар да не му е поставена цел, лично неговото желание е с цената на всичко да се преследва класиране на Евро 2020.

Хубчев събра днес националите преди контролата срещу Саудитска Арабия, който се класира на Мондиал 2018 в Русия. Проверката ще се играе на 13 ноември на стадион “Рестело” в португалската столица Лисабон.

Какви са шансовете на националите срещу Саудитска Арабия? Провери и играй в Winbet!

“Подписах нов договор, да. Споразумението е за срок от две години. Гаранции, че ще го изпълня докрай, не съм искал. Има определени точки, според които и двете страни могат да реагират в определени ситуации. Някои от условията дори не сме ги коментирали. Най-много настоявах за това във всеки един възможен момент да играем контроли. Цел не ми е поставена от никого, но отсега ви казвам, че с цената на всичко ще трябва да опитаме да се класираме на Европейското първенство през 2020 година”, коментира Хубчев.

“Няма да експериментираме в предстоящата контрола със Саудитска Арабия. Вярваме на тези момчета, които викахме до момента и които ще продължим да викаме. Дано тези, които визирах, че не се държат професионално, са го разбрали. Това най-лесно се вижда от нас по време на тренировките и мачове. Предстоящата контрола е напълно възможно да бъде последен шанс за всеки един от повиканите”, допълни още селекционерът на България.

Оставете коментар

avatar