В Забавно

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира пред „Тема Спорт“ равенството с Ботев (Пловдив) на „Армията“ (1:1). Според големия бивш футболист и треньор „червените“ трябва да потърсят причините за грешната стъпка и в себе си, а не само в реферите.

„Съдиите наистина на няколко пъти разлаяха кучетата с решенията си. Правят грешки, това се вижда. Те май разбират, че са сбъркали, от играчите и от подсказките на публиката. За себе си смятат, че са прави. ЦСКА обаче не може да има оправдания за равенството. Топката е изцяло в полето на футболистите и треньорите“, коментира Стратега от Мировяне.

„Трябва все пак да се отчете, че съдиите не видяха дузпа и половина за ЦСКА, докато една половинка за Ботев дузпа я свириха веднага. Толкова много рефери станаха, вече им губя бройката – двама на тъчлинията, пък двама зад вратите… Всички гледат и не виждат дузпата за ЦСКА. То по-добре децата, които подават топките, да подсказват на реферите. По-добре да им намалят бройката и да се въведат видеоповторенията. Както е в Италия. Лошото е, че ЦСКА пак излезе на минус с точките въпреки победата в Разград. Бе пропиляна инерцията от успеха там“, отчете още Пенев.

Снимка: 7dnicska.bg

Оставете коментар

avatar