В Български футбол, Забавно, Новини

Димитър Пенев коментира пред „Тема: Спорт“ формата, в която се намира любимият му ЦСКА. Стратега визира най-вече разгромния успех на „червените“ над Дзянсу Сунин.

„Дано само Капело не ни се е разсърдил. Като треньор едва ли са го били така, съмнява ме и като играч да е губил с подобен резултат.

Головете обаче нека да ги пазим и за официалните мачове. Радващото е, че отборът тръгва добре в Испания, това означава, че е работил на ниво в Сандански.

По отношение победата над китайците – някои хора ще се изсмеят на съперника. Но в никакъв случай не бива да ги подценяваме. Дзянсу е един от най-богатите клубове в страната, а вече 10 години китайците опитват да правят добър футбол с класни чужденци. Не бива да се омаловажава победата на ЦСКА. Радостно е, че с голове се включиха и част от младите ни футболисти, а и титулярите очевидно се чувстват много добре.

Сега, със Спартак (Москва) и Динамо (Киев) ще ни е по-трудно, това са доста сериозни отбори. Ще е интересно да премерим сили, те ще покажат на какво ниво сме.

По организацията на 70-годишния юбилей на ЦСКА се работи много усилено.Ще се получи невероятен празник. Важно е обаче и как ще завършат дербитата с Левски и Лудогорец, резултатите от тях може до известна степен да повлияят на тържествата“, коментира още Пената.

Оставете коментар

avatar