В Новини, Световен футбол

Севиля постигна споразумение с бившия треньор италианския Милан – Винченцо Монтела, който заема поста на вече уволнения Едуардо Берисо на стадион „Рамон Санчес Писхуан“. От андалусийския клуб уточниха, че договорът на Монтела е до юни 2019-а година. Берисо пък беше уволнен миналата седмица, веднага след като се върна на работа след успешна операция на рак на простатата.

Договорът ще бъде оформен в момента, в който адвокатите на Монтела постигнат споразумение с Милан за уточняване на отношенията между него и бившия му отбор. След това трябва да бъде отписан от треньорския регистър на ангажираните под някаква форма – дали с договор, или със съдебен спор, се казва още в изявлението на Севиля.

Винченцо ще пътува до Севиля в петък, за да подпише договора си. Надяваме се, че до тогава подробностите с Милан ще бъдат фиксирани.

Самият Монтела беше уволнен през ноември и взима Севиля на 5-о място в класирането и вече участник на 1/8-финалите в Шампионската лига. Целите пред него са ново класиране в Шампионската лига и колкото се може по-предно подреждане в Ла Лига.

Оставете коментар

avatar