В Български футбол, Новини

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга бе определен за играч на 20-ия кръг в анкетата на футболните треньори. Той спечели този приз за четвърти път от началото на сезона и общо за пети път, откакто е част от състава на „червените“. Той два пъти е бил определян и за най-добър играч на месеца – през юли и септември.

„Благодаря за тази награда. Важно е да направим добра подготовка, за да спечелим още много награди, като тази“, сподели Каранга.

„Разбира се, че има оферти, но аз искам да спечеля една титла. Искам да го направя и нека не се спекулира повече. Вече казах на летището какво ме забави в Бразилия. Имах да реша лични проблеми. Най-важното е, че съм тук и ще се боря за титлата. Тренирам усилено, за да мога да помогна на отбора“, добави нападателят.

„Разговарях с ръководството да остана до лятото. Аз няма да напусна ЦСКА без да спечеля една титла“, продължи бразилецът.

„Тези награди са важни. Не е важно кой ги печели. Важното е, че отборът побеждава. Ние сме на една точка от Лудогорец. Ще се борим да ги задминем и да спечелим титлата. Всеки иска да играе в такива дербита като тези с Левски. С голямо уважение ще играем срещу тях и това е най-важното.“

„Спекулациите не ми влияят. Аз се стремя да бъда концентриран върху играта си и това е най-важното“, каза още Фернандо Каранга.

Оставете коментар

avatar